APROPO de Literatura română contemporană (27 octombrie)

Al patrulea episod de la Teatrul Apropo din cadrul Turneului de lectură APROPO DE LITERATURA ROMÂNĂ CONTEMPORANĂ (produs de Casa de pariuri literare şi co-finanţat de AFCN) propune pe 27 octombrie, de la ora 16.00, la Teatrul APROPO, un Q&A cu Ana Săndulescu și Daniel Pișcu (participă elevii Colegiului Național Mihai Eminescu), lecturi (Doina Ioanid, Oana Cătălina Ninu, Mirela Vișan, Dumitru Crudu) și un concert multumult (Călin Torsan & Vasile Gherghel).

Gângureli cu zdrăngănele

Un poem cu bebeluș. Îngânat și ilustrat muzical cu tot felul de prostioare. Cu nimicuri de care te împiedici mereu prin casă. Cu jucărele de doi lei. Fleacuri sonore corectate electronic. Un concert care te lasă cu scutecele pline.

 multumult:

Călinush – mărunșishuri

Vasilică – electronice

 https://ro-ro.facebook.com/multumult/

Intrarea este liberă pe baza unei rezervări la adresa: comunicare@teatrulapropo.ro

Proiectul “Apropo de literatura română contemporană” este propus de Casa de pariuri literare în parteneriat cu Teatrul Apropo, Liceul Teoretic Spiru Haret din Chișinău și mai multe licee bucureștene (Colegiul Național Spiru Haret, Colegiul Național Iulia Hasdeu, Liceul Teoretic C. A. Rosetti, Colegiul Național Gheorghe Lazăr, Liceul Teoretic Școala Europeană, Colegiul Național Mihai Eminescu).

Proiectul este co-finanțat de AFCN.

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *