APROPO de Literatura română contemporană (28 octombrie – Liceul Teoretic Școala Europeană)

Liceul Teoretic “Școala Europeană București” devine al cincilea liceu bucureștean partener în proiectul “Apropo de literatura română contemporană”, proiect ce își propune crearea unui contact direct al elevilor de liceu cu literatura zilelor noastre prin punerea lor față în față cu autori contemporani.

Întâlnirea din 28 octombrie de la liceu îi va avea invitați pe Florin Hălălău și Mihai Ivașcu.


Proiectul “Apropo de literatura română contemporană” este propus de Casa de pariuri literare în parteneriat cu Teatrul Apropo, Liceul Teoretic Spiru Haret din Chișinău și patru licee bucureștene (Colegiul Național Spiru Haret, Colegiul Național Iulia Hasdeu, Liceul Teoretic C. A. Rosetti și Colegiul Național Gheorghe Lazăr). În cadrul proiectului va fi editată prima carte din seria AUTOR COLECTIV, în care un scriitor român poartă un dialog publicabil cu liceenii (Liceul Teoretic Spiru Haret din Chișinău și Colegiul Național Spiru Haret).

Proiectul “Apropo de literatura română contemporană” este propus de Casa de pariuri literare în parteneriat cu Teatrul Apropo, Liceul Teoretic Spiru Haret din Chișinău și mai multe licee bucureștene (Colegiul Național Spiru Haret, Colegiul Național Iulia Hasdeu, Liceul Teoretic C. A. Rosetti, Colegiul Național Gheorghe Lazăr, Liceul Teoretic Școala Europeană, Colegiul Național Mihai Eminescu).

Proiectul este co-finanțat de AFCN.

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *