Carmen Mușat și Mihai Ignat la Teatrul APROPO

Al treilea episod de la Teatrul Apropo din cadrul Turneului de lectură APROPO DE LITERATURA ROMÂNĂ CONTEMPORANĂ (produs de Casa de pariuri literare şi co-finanţat de AFCN) propune întâlnirea cu Carmen Muşat (redactor-şef al Observatorului cultural) şi poetul şi dramaturgul Mihai Ignat.

Cu acest prilej va fi lansat volumul Cu şi fără didascalii (dialog între Mihai Ignat şi elevii de la Liceul Teoretic Spiru Haret din Chişinău, profesor coordonator Mariana Jitari, şi elevii Colegiului Naţional Spiru Haret din Bucureşti (profesor coordonator Camelia Săpoiu).

Intrarea este liberă pe baza unei rezervări la adresa: comunicare@teatrulapropo.ro

Proiectul “Apropo de literatura română contemporană” este propus de Casa de pariuri literare în parteneriat cu Teatrul Apropo, Liceul Teoretic Spiru Haret din Chișinău și patru licee bucureștene (Colegiul Național Spiru Haret, Colegiul Național Iulia Hasdeu, Liceul Teoretic C. A. Rosetti și Colegiul Național Gheorghe Lazăr).

Proiectul este co-finanțat de AFCN.

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *