Daniel Pișcu și Ana Săndulescu la Liceul Teoretic C.A. Rosetti (Apropo de literatura română contemporană)

Vineri, 18 octombrie, de la ora 14.30, elevii Liceului Teoretic C.A. Rosetti din București se vor întâlni cu Daniel Pișcu și Ana Săndulescu, într-un nou episod din turneul de lectură Apropo de literatura română contemporană.

Proiectul “Apropo de literatura română contemporană” este propus de Casa de pariuri literare în parteneriat cu Teatrul Apropo, Liceul Teoretic Spiru Haret din Chișinău și patru licee bucureștene (Colegiul Național Spiru Haret, Colegiul Național Iulia Hasdeu, Liceul Teoretic C. A. Rosetti și Colegiul Național Gheorghe Lazăr). În cadrul proiectului va fi editată prima carte din seria AUTOR COLECTIV, în care un scriitor român poartă un dialog publicabil cu liceenii (Liceul Teoretic Spiru Haret din Chișinău și Colegiul Național Spiru Haret).

Proiectul “Apropo de literatura română contemporană” este propus de Casa de pariuri literare în parteneriat cu Teatrul Apropo, Liceul Teoretic Spiru Haret din Chișinău și mai multe licee bucureștene (Colegiul Național Spiru Haret, Colegiul Național Iulia Hasdeu, Liceul Teoretic C. A. Rosetti, Colegiul Național Gheorghe Lazăr, Liceul Teoretic Școala Europeană, Colegiul Național Mihai Eminescu).

Proiectul este co-finanțat de AFCN.

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *