Izolare forțată – blog

 

            Editura Casa de pariuri literare vă invită să citiți jurnalele de pandemie ale unor scriitori români pe blogul Izolare forțată (https://izolare2020.wordpress.com/). Autori de vârste diferite participă în acest proiect cu notațiii zilnice sau poeme. Îi veți regăsi pe: Nora Iuga, Constantin și Gabriela Abăluță, Mihail Vakulovski, Petra Torsan, Rozana Mihalache și Mihai Ivașcu, dar și pe Doina Ioanid, Angelica Stan, Antoaneta Zaharia, Danya Ștef, Andrei Lucian Mocuța, Irina-Roxana Georgescu sau Carmen Ianculescu. De asemenea, vă invităm pe pagina de facebook a editurii pentru mai multe detalii și materiale video.

O parte din texte se vor regăsi în volumul colectiv intitulat Izolare forțată, volum ce urmează să fie publicat de editură în această toamnă. Ilustrația foto este asigurată de Vlad Rotaru. La începutul lunii octombrie vom avea și o premieră a spectacolului de teatru radiofonic O să fie bine.

Perioadă de mare confuzie și anxietate neobișnuită, starea de urgență va rămâne inclusiv în istoria literară ca una dintre cele mai complicate experiențe individuale și colective. Tocmai de aceea, mărturiile scriitorilor încearcă să susprindă neobișnuitul situației.

Proiectul Izolare forțată se derulează în perioada iunie-noiembrie 2020.

 

 Producător: Casa de pariuri literare

Proiect co- finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *