Suzănica Tănase

Suzănica Tănase (n. 1982, în Constanța, România): Câștigătoarea Distincțiilor revistei Itaca pentru cartea anului 2020 – diaspora, secțiunea Proză; câștigătoarea Premiului Cristian Săileanu 2020, secțiunea roman, ediția a II-a.

Este absolventă a Academiei de Științe Economice din București, a Colegiului de Asis­tență Socială Georgian College, York University și a Facultății de Psihologie, Laurentian, din Ontario, Canada.

Consultant de Imigrări ICCRC-CRCIC, lucrează din 2012 în poziția de Consilier de soluționare a problemelor de imigrare în Canada pentru YMCA Immigrant Sevices, iar din ianuarie 2019 lucrează în paralel în propria practică, WetheNorthImmigration Services.

A publicat articole de specialitate în Canadian Newcomer Magazine, ­Toronto și eseuri narative în revista Literomania, revista Observatorul Toronto și Eagle Magazine.

A publicat Cap de lut (editura Coresi, 2014), O mie de impresii divizate (editura Berg Books, 2018) și Grădina Sofiei (editura Casa de pariuri literare, 2020).

Afișez toate cele 3 rezultate