T.S. Khasis

T.S. Khasis este pseudonimul lui Sergiu-Tudor Caşiş, născut pe 22 ianuarie 1975, la Lipova, în judeţul Arad. A absolvit Liceul Industrial "Atanasie M. Marinescu" din Lipova, în 1992. De cîţiva ani trăieşte în Chesinţ, comuna Zăbrani din Arad.
A debutat în Arca, în anul 2002 cu un grupaj de trei poeme. În 2003 debutează editorial cu placheta Farmacia cuvintelor, la Editura Viaţa Arădeană.
Publică versuri în Arca, ca şi cum, Verso, Tribuna, tiuk!.
În 2005 îi apare arta scalpării (Editura Vinea), volum nominalizat la Marele Premiu Prometheus - Opera Prima. Este laureat al premiului Euridice (2006); Premiul Uniunii Scriitorilor din România, filiala Arad, pentru Debut. În acelaşi an este invitatul numărului unsprezece al revistei on-line EgoPhobia.
În noiembrie 2008, autorul primeşte o bursă de creaţie de un an din partea revistei Observator cultural. În acelaşi an îi apare carnetul gratuit petea la prînz, colecţia ISBN, 500 ex distribuite gratuit.
În 2009 Editura Ninpress îi scoate ediţia sonoră, la reportofon, a artei scalpării.
În februarie 2010 are un supliment de autor la Biblioteca de poezie şi în acelaşi an devine membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Arad.


 

Afișez singurul rezultat