Se încarcă...

Fetița cu o mie de riduri – spectacol multimedia

0 0
Read Time:1 Minute, 36 Second

Pe 7 noiembrie, la ora 12:00 și pe 8 noiembrie la ora 13:00 vă invităm la teatrul Unteatru la spectacolul multimedia Fetița cu o mie de riduri – colaj din cartea interviu „Ca motorul unui Ford din 1931” și din volumele de versuri ale Norei Iuga.”

Se poate începe oricum; se poate scrie oricum; se poate iubi oricum, doar cu o singură condiție: în luna mai, pentru a putea trăi în imponderabilitate. Aidoma unui muzeu de intimități unde acest oricum este definit clar în viața fiecăruia. Cu o sinceritate care devastează cotloanele intime ale ființei umane, prin care se surprind contradicții, defecte, amintiri, zâmbete, fericirea și tristețea fiecăruia atunci când ne privim dezbrăcați în oglindă. Refugiul este în creier, în alcovul ereziilor, al contradicțiilor, acolo unde e cald și bine, dar și el se repetă, devine plicticos de toată această morfină pe care viața ți-o oferă. Acum ne îndrăgostim în octombrie. Timpul arde pentru fiecare în parte și e nevoie „… să scriu un vers să-mi taie mâna/ Și este iar ieri, totul este ieri, de parcă am murit dinainte.” (Florin Liță)

Dramatizare: Mihai Ignat
Regie și scenografie: Florin Liță
Muzică originală: Alin Păun
Light & Sound design: Bianca Nițu
Video: Rabbit Studio
Distribuție: Rodica Ionescu și Ioana Nimigean

________________________________________________________________________

Intrarea la spectacol este liberă, iar publicul prezent la eveniment va primi gratuit și ziarul despre scriitoarea Nora Iuga.
________________________________________________________________________

Spectacolul multimedia face parte din proiectul fetițacuomiederiduri.ro, produs de Editura Casa de pariuri literare și co-finanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Mai multe detalii despre evenimente și despre Editura Casa de Pariuri Literare găsiți pe:
Facebook – https://www.facebook.com/cdplit
Instagram – https://www.instagram.com/casadepariuriliterare/?hl=en
Youtube – https://www.youtube.com/channel/UCG1RNamFtDl76kMi5EvCX9A
Site-ul web – https://cdpl.ro/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

has been added to your cart

View Cart
X