Se încarcă...

”Cărturești – Locul întâlnirilor fericite” @ Brand Cultural de București III

0 0
Read Time:1 Minute, 39 Second

Pe 7 octombrie, de la ora 17:00 vă invităm să cunoașteți istoria Librăriei Cărturești la lansarea cărții ”Cărturești – Locul întâlnirilor fericite”, coordonată de Ana Niculescu.

Librăria Cărturești – cu o istorie de 23 de ani, este una dintre cele mai importante librării din România, reinventând conceptul de librărie și experiența pe care atât cititorii, cât și scriitorii români o au când ii trec pragul. A primit nenumărate premii și distincții de-a lungul timpului printre care amintim: Cea mai bună librărie – Bun de Tipar. Gala Industriei de Carte din România 2012; Cea mai cool librărie din România şi locul 3 în Top 100 cele mai cool branduri din Romania – Premiile Forbes Awards 2013; Medalia “Meritul cultural” Clasa a III-a, Categoria F – „Promovarea culturii” acordată cofondatorului Cărturești, Șerban Radu, de către Președintele României, Domnul Klaus Iohannis, 2021; Bookstore of The Year Award pentru Cărturești Verona în cadrul London Book Fair International Excellence Awards, iunie 2021.

________________________________________________________________________

Intrarea la eveniment este gratuită, iar publicul prezent la lansare va primi gratuit cartea, în limita stocului disponibil.

________________________________________________________________________

Lansarea de carte face parte din proiectul Brand Cultural de București Ediția a III-a, produs de Editura Casa de Pariuri Literare și co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București Acasă 2023. Conţinutul acestui proiect nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Primăriei Municipiului București sau ARCUB. Pentru informații detaliate despre programul de finanțare al Primăriei Municipiului București prin ARCUB, puteți accesa www.arcub.ro.

Licee Partenere: Colegiul Național „Elena Cuza”, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu”

Organizații Partenere: Librăria Cărturești, Teatrul Independent Apropo și Facultatea de Litere București

Echipa Proiectului: Paul Burcia, Oana Ninulescu, Șerban Pîrvu, Vlad, Rotaru, Beatrice Popescu, un cristian

Mai multe detalii despre evenimente, dar și despre activitatea editurii noastre și a partenerilor noștri, găsiți pe:

Casa de pariuri literare – https://www.facebook.com/cdplit
Librăria Cărturești – https://www.facebook.com/Carturesti
Teatrul Apropo – https://www.facebook.com/TeatrulApropo
Facultatea de Litere din București – https://www.facebook.com/litere

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

has been added to your cart

View Cart
X